(Android/iOS) Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games мами повече кристали
Feb 10, 2022 23:38:01 GMT
Post by chubebenchtendter on Feb 10, 2022 23:38:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече кристали ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games 2022 version ▞▞▞
Тази игра ви учи да бъдете много бързи !! Използвайки разумно нашия мозък !!
готина игра
Хубава идея, готвене и проектиране на дома. Добра координация на очите и ръцете, критично мислене, умения за сканиране, а също и релаксираща.
Не бих го препоръчал 🚮 продължава да замръзва
Не мога да ви кажа колко е прекрасна тази игра, думите ми не излизат тази игра е страхотна 👍 👏
Изтеглих го преди. Когато излезе за първи път, беше скучно. Дадох му още един шанс. тъй като има сюжет, обичам го. Прекрасно, обичам всички безплатни.
Забавно и приятно.
Всичко, което имах, са проблеми с тази игра. Завършвам нива и това се изключва да хвърлям нещата си и да не ми дава звездите. Мога да играя едно и също ниво 5 пъти и никога да не получа звезди. Тази игра беше забавна и сега е шега.замръзва постоянно и ме изстрелва, преди дори да мога да играя.или реклами в средата на ниво, след което замръзва и се изключва.Не препоръчвам тази игра
Обичам играта, но сега съм на етап RAMEN-YA и тя е замразена. Не можете да получите никакви точки, дори ако сте завършили играта и няма да се върне към основната сцена, тя се забива.
Невероятно е Забавление и страхотна игра за деца 👏 👍 👌
Страхотна игра. Харесвам графиката.
Моля, поправете играта си. Харесва ми и смятам, че е уникален, но не мога да завърша ниво, защото не ми позволява да сервирам гъши дроб със смокини. Сбъркано е, защото мога да сервирам всичко останало.
Страхотно засега
Дотук добре
Твърде много реклами не могат да се насладят на играта, която е гадна!
Добра и сладка игра 💕 Харесва ми тази игра 💕
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulācijas spēles boyf
Лоша игра
Monster Legends ยุทธศาสตร์ lbds
Релаксиращо и приятно.
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulācijas spēles boyf
Засега добре
Опитвам се да изпратя храна на клиента и НИЩО! НЯМА ДА ИЗПРАТИ ХРАНАТА. Знам, че и други казаха същото, когато го поправиш, може би ще се върна! Всички тези игри са гадни.
Страхотна игра досега
Много хубава игра. Лесен за игра. Обичам анимацията.
Супер забавно за игра
Играта е гуд..все още й се наслаждавам
Добре, но много бавно
Обичам тази игра, но не мога да отида в ресторанта
Единствената причина, поради която давам на тази игра две звезди, е, защото това е наистина страхотна игра, но за съжаление става невъзможно да играете играта без да купите фитнес, защото не можете да си позволите оборудването и нивата не изплащат достатъчно
Много е забавно и пристрастяващо, кара те да се замислиш
Забавен, сладък, чудесен начин да прекарате време.
Много хубава игра
Играх на всички нива и ми хареса, че съм от Пакистан.
СТРАХОТНА игра💕
Готино
Добра игра
Може да получите разочароваща причина много да поръчате да опитате да попълните наведнъж да отидете на бързото време е гадно