(Android/iOS) Shadow Fight Arena – Ninja PvP קוד לרמות ללא הגבלה פרימוג'ים
Feb 10, 2022 23:41:01 GMT
Post by chubebenchtendter on Feb 10, 2022 23:41:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow Fight Arena – Ninja PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות ללא הגבלה פרימוג'ים ▞▞▞
▞▞▞ Shadow Fight Arena – Ninja PvP 2022 version ▞▞▞
המשחק הזה כל כך כיף! הרבה טחינה אם אתה לא רוצה לבצע רכישות אבל לפחות לא משתלם לזכות. אלמנט PvP מקוון עובד מצוין והמשחק נראה פנטסטי עם גרפיקה ב-Ultra, מומלץ מאוד אם אתם מחפשים לוחם 'פשוט אבל דורש מיומנות' בנייד.
זה משחק טוב מדי. בהתבסס על הניסיון שלי זה יותר טוב מ-Shadow Fight 3. אבל זה יהיה טוב יותר אם יוסיפו מצב סיפור או יותר דמויות. העניין הוא שזה לא פופולרי. הזמנתי את החברים שלי לזה אבל אף אחד לא יודע על זה. אנחנו תולים הרבה תקוות לגבי זה.
זה סוג המשחקים שחיכיתי להם הרבה זמן באנדרואיד וזה ללא ספק הטוב מסוגו בחוץ. עם זאת, יש היבט של תשלום כדי לזכות. אתה יכול לרכוש כרטיסים שניתן להשתמש בהם כדי לשדרג את תכונות הגיבורים שלך. כמו כן, השידוך עדיין לא טוב. אני מציע למפתחים להסיר את תכונת שדרוג הכרטיס. זה יפתור שתי בעיות באחת: שידוכים לא הוגנים והפוטנציאל להיות משחק בתשלום כדי לנצח.
המשחק עצמו מהנה, אבל המכניקה של המשחק פותחת את האלמנה לנעילת ספאם, כמו גם להצמד ליריב הזה מספר פעמים, ומכאן ואילך אם אתה משחק בדירוג אתה יכול לקבל התאמה לאותו אדם שנועלת אותך על הקיר וכל מה שאתה יכול לעשות זה לרדת על הדירוג. אני מאוד מאוד ממליץ לא לקבל את המשחק הזה
אפליקציה נחמדה, קלה להפעלה ובעלת קונספט פשוט שאני אוהב, זה סוג המשחקים שמצאתי, ברמה הגבוהה ביותר. גם לא כל כך הרבה פרסומות וזה פועל בצורה חלקה בטלפון שלי. ההצעה היחידה שלי היא להוסיף עוד תווים ומצבים.
אחרי העדכון הגדול תמיד התאמתי עם שחקנים שיש להם לוחמים ברמה 10 ומעלה עם פריט בתשלום. אחי החשבון שלי הוא רק רמה 9 והלוחמים שלי הם בעיקר רמה 8. איך זה שאני נלחם רק לעתים רחוקות עם אותה רמה כמו שלי? אני תמיד מפסיד בגלל שהלוחמים האלה כל כך OP, יש להם hp גבוה יותר ונזקי התקפה + יכולת ה-OP האחרונה שהם מקבלים.
המשחק נהדר אני אוהב את זה, מה שאני שונא זה את העובדה שאני לא מתחבר עם שחקנים אחרים, בהתחלה חשבתי שאולי יש פחות שחקנים בדרגה שלי, אבל כשחבר שלי ניסה את זה, הוא המשיך להשתייך עם אנשים אחרים ואני לא. זה אומר רשת לא יציבה אבל אני בטוח שהרשת שלי טובה, עברתי לרשתות שונות והן עבדו בסדר ועדיין אני מקבל את אותה שגיאה
משחק מטורף לקחת את שדו פיט 3 והוספו לו לפחות 999999 דברים חדשים ומטורפים
קצת מפחיד שהלוחמת מכניסה את החרבות לתוך הגוף של הירב, אבל מאוד כיף תרידו
תראה nekki אני מעריץ של המשחק שלך וקשה לי מדי לשדרג את הגיבורים שלי, יהיה גיבור חדש?? ולמה כל כך קשה להשיג נשק למה, למה אתה יכול לעשות את זה קל לשחק אז אני אתן לך 5 כוכבים.ולמה זה תמיד על כסף אמיתי אהה כלומר זה משחק נכון, זה לא כאילו זה משהו שאני צריך לקנות??... שיחקתי במשחקים שלך כשהייתי בן 12 ואתה אף פעם לא נותן לי דברים בחינם 🥺🥺🥺😢😢
העדכון החדש גרוע יותר ופאתטי. יריבים מחמיצים להשתמש בחלון ריבוי המשימות כדי לנצח אותך. משדרגים את הגיבורים... אוי רק תשכחו מזה!!! 20000 מטבעות ברצינות? יש לך מושג כמה זמן לוקח לאסוף אותם?? באים לתגמל...כאילו אתם נותנים את המטבעות מהכיס. לאחר שהגדלת את הערך לשדרוג, עשה את אותו הדבר עם תגמולים לפחות. הגרסאות הישנות יותר של המשחק היו טובות.
אהבתי את המשחק הזה מאוד אבל אני מאוד עצבני עם דמות אחת. היא ג'ט. היא הדמות הכי שבורה ולא הוגנת כי הגזרה שלה יותר מדי והיא מאוד מהירה וגם המהלכים שלה כל כך מעצבנים כמו- הבעיטה הכבדה שלה וריקוד הבריכה וההתקפה הכבדה שלה והתקפת למעלה גם ההתקפה התחתונה כל כך מעצבנת. אז בבקשה תעבדו אותה מחדש, שנו את מהלכיה והפחיתו את הנזק שלה והאטו אותה כמה שיותר מהר. אם לא תעבדי אותה מחדש, אני רוצה לעזוב את המשחק הזה.
אחלה יכולות מגניבות במשחק אבל כמה דמויות מעצבנות מאוד כמו ברזל יכולות ממש ללכוד אותך בפינה בכל סיבוב ואתה לא יכול לעשות כלום
היי חברים בהתחלה היה כיף, אוהב את הגרפיקה. אבל כמה חודשים לתוך זה ....זה חמדני לא פחות אם לא יותר חמדן מרוב המשחקים האחרים באנדרואידים שלנו שמונעים על ידי כסף. זה מגוחך איך נראה לי שאני עובר יריבים כשהתחלתי עכשיו אני לא יכול לנצח ברצף ארור של קרבות כדי להציל את חיי. הייתי ממליץ לא לבזבז זמן וכסף על המשחק הזה. זה בעצם קורע אותך.
המשחק פנטסטי (חמישה כוכבים) יש לי כמה הצעות: 1 . הצג את מצב 1 מול 2 2. הוסף הערות כמו: פגוש אותי שוב, אני אראה לך מי הבוס וכו' 3. אנחנו חייבים לערוך משחק חוזר עם אותו שחקן לפחות פעם אחת אם נרצה. 4. תעשה משהו לחניכים.
זה טוב. אחד האהובים עלי, אם כי אני לא יכול לומר שהוא מצטרף לשורות כמה מהמשחקים היותר מונעי סיפור. רוצה לראות יותר מסתם 9 זירות
משחק מדהים המכות נראים יותר אמתיים רק צריך יותר דמויות כמו ITO ולשפר את מהירות התגובה אבל חוץ מזה משחק מושלם😘
משחק כיפי
אני אוהב את המשחק, אבל למה לעזאזל יש ל-AI עניין של תפיסה אוטומטית. זה כל כך בול. כאילו, פעם חיכיתי שהזמן ייגמר כשנלחמתי ב-AI וכשהזמן נגמר והוא עשה את ההתכופפות מעל האנימציה, הוא הצליח לתפוס אותי כי הייתי קרוב אליו. רק למה
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Ролеви ryp
משחק מעולה, מבוסס Pvp כמעט טהור. ממריץ לי את האדרנלין, בניגוד למשחקי מובייל אחרים. עד כה לא נראה שכר כדי לנצח, הם מנסים להתמקד בקוסמטיקה, מה שאני מאוד מעריך, אם כי עדיין אפשר להשקיע בקופסאות כדי לעלות דמויות מהר יותר. אני כנראה אשקיע בכמה מוצרי קוסמטיקה בהמשך, כי עד עכשיו אני ממש מכור.
הייתי מאוהבת לגמרי מהמשחק הזה, זה היה משחק אמיתי שהשקעתי אחרי כל כך הרבה זמן אבל אני בטוח שבשלב זה אפילו המפתחים מודעים לכך שלצערי המשחק הולך ומחמיר כמעט בכל היבט, הדמויות, השדרוגים , וכן הלאה אבל הכי חשוב בסיס השחקנים הרעיל אז זה לא לגמרי אשמת Devs אבל המשחק כמעט בלתי ניתן לשחק עכשיו ולא רחוק מלהיות כזה בפועל.. כל כך חבל שמשחק כל כך מדהים הוא, ובכן מה זה בשלב הזה , טרגדיה
המשחק הזה הוא משחק הלחימה הטוב והטוב ביותר בחנות המשחקים כרגע אבל מאוד מאוד בעיה בחיבור לאינטרנט לפעמים אני משחק במשחק אבל פתאום הכתוב "בעיית חיבור השחקן המשחק לא הושלם" ואני מאבד את הגביעים שלי בלי לשחק אז אני נותן למשחק הזה 4 כוכבים עבור אחרת המשחק טוב והגרפיקה טובה מאוד, הפקדים מושלמים
משחק כיפי רצח
אחרי העדכון האחרון הזה. נראה שמודעות עבור שחקנים שאינם פרימיום פועלים לאחר ניצחונות. אולי 1 מתוך 8 לא עובד. עכשיו אני מוצא יריבים בדירוג כדי להיות משודכים מהר יותר. אין זמני המתנה סופר ארוכים. בדרך כלל MAX של שתי דקות. הפיצוי על הטורניר היה גדול. אין בעיות מרכזיות לדווח כרגע. אולי אני באמת אשקיע בזה קצת כסף עכשיו, מכיוון שהדברים תוקנו.
משחק מדהים סוף סוף shadow fight pvp.😍
בהתחלה זה היה טוב וזה היה הרבה פחות זמן למצוא יריב כמו אחרי חודש לוקח 20 דקות למצוא יריב וזה לא נותן כוחות לכמה גיבורים בטורניר וזה גם משנה כוחות חלש ולעדכון גיבורים בטורניר זה לקח פחות מטבעות ואחרי חודש אחד זה לוקח 2000,3000 מטבעות ופרס קוניס הם 200,100 מטבעות ואותו דבר באבני חן וכרטיסים אז זה טוב בהתחלה אחרי כמה ימים זה יגדיל את הזמן, הפרס גם אז זו הביקורת שלי
אחלה משחק שווה רצח הורד אותו
משחק קטלני
הדמות נמוכה, תקלה בכל משחק בקרב, מספר הזירה נמוך ואתה רוצה שאשלם 10 דולר עבור מעבר. הדבר היחיד שטוב יותר במשחק הזה הוא גרפיקה ושליטה אבל הכל שווה. הם חייבים לתקן את הבאגים האלה ולעבוד קשה כדי לשפר את המשחק
צריכה להיות קידה מכבדת או הצדעה כפעולה או רגש, אולי אפילו תנוחת ניצחון. (אני אוהב להראות ספורטיביות וגם אם היה קשה לנצח את היריבה אז אני רוצה להראות כבוד)
עדכון גרוע מאוד. זה הופך להיות קשה מדי לשדרג את הגיבורים. למה זה 20000 מטבעות עבור lvl 9!!! אתה נותן רק עבור סרטוני צפייה של 150-170 מטבעות!! ורק 7-8 נקודות לניצחון במשחק!!! איך נוכל לשדרג גיבורים עם התגמול הקטן הזה!! זה נהיה משעמם מדי. אם זה הולך ככה, המשחק הזה מפחית את הפופולריות ואנשים יסירו את המשחק הזה.
המשחק מדהים .... כל כך מדהים אבל אחרי ששיחקתי כמה משחקים מדורגים הוא מפסיק להתחבר. זה תמיד יגיד חיבור לא יציב כשהחיבור שלי כל כך בסדר עם משחקים אחרים. אני אומר את זה כי בחרתי לשחק במשחק הזה כי אני אוהב את הרעיון להילחם נגד שחקנים אחרים ואם אתה לא יכול לתקן את זה אני מניח שאפסיק לשחק בבקשה תקן את הבעיה הזו כי אני אוהב את המשחק שלך.
אני אוהב את שני Shadow Fight 4 ו-3. משחק בחיבור wifi יציב במהירות של לפחות 10 mb/s. אבל אני עומד בפני "אין שגיאת חיבור שרת" פעמים רבות מאז שהמשחק יצא לאור. אנא תקן את זה.
המשחק והגרפיקה טובים. אבל, לפעמים לא יכול להתחבר עם חברים וניתן להגדיל את זמן החיפוש.
משחק מאוד טוב קיצר תורידו
אני חושב ש: גיחגלבצגיגןלכמכירחרמרמיריחחחמננא-ח-צ-צקלקתקתרךגךכתכתת
כיף אבל כל כך טיפשי לפעמים. המשחק שלך לא נטען אז סגרתי את האפליקציה ופתחתי אותה ואיבדתי למעלה מ-40 גביעים
Shadow Fight Arena – Ninja PvP Rollespil qks
זה משחק נהדר למרות שיש לי בעיות חיבור למרות שה-WiFi שלי טוב, הייתי ממליץ ליצור שרתים לפי יבשות כדי לתקן את זה. בסך הכל מצפה לעדכונים הקרובים. המשך עם העבודה הטובה!
משחק נחמד שאני אוהב 💕😘 המשחק הזה🎮 אבל כשאני משחק במצב (מול חברים) אז אני והחברים שלי לא יכולים לדבר אחד עם השני בלחימה במשחק. בבקשה מפתחים זו הבקשה שלי להכניס מערכת mic🎤 למשחק הזה (Shadow fight 4 arena) כמו אש חופשית לדבר עם חברים במשחק ובקרב.🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🏻
2 התחלות רק על המאמץ שהם השקיעו בזה. אם אתה נהנה מחוויית PvE מקוונת היה האורח שלי אבל מספר השחקנים נמוך מדי. משחק כבר שבוע וראיתי רק שחקן אחד אמיתי וזה היה במהלך טורניר אליפות... אף אחד לא משחק יותר אפילו שזה משחק ממש סולידי.
Panda Panda Run: Panda Runner Game Laga myzd
אני משחק בסאגת Shadow Fight כבר שנים רבות. ולמען האמת, זה הכי טוב. בכנות, הרגשתי שהמשחק הזה היה די טוב יותר מאלה של משחקי PVP PC. ל-Shadow Fight Arena יש כישורי משחק שונים, דמויות וכל אחד מהם עוצמתי בדרכו. כשהגעתי לנקודה השלילית שעברתי, שחקנים דרשו מפות חדשות עבור המשחק הזה, אבל זה לוקח כל כך הרבה זמן להוסיף מפות חדשות. אבל בסך הכל זו הייתה חוויה משמחת ועד היום אני תמיד ממשיך לשחק את Shadow Fight Arena. ומקווה שהצוות ימשיך לעשות עדכונים נפלאים.